SPRINKLER
Początki marki Hasborg sięgają 1997 roku. Dziś firma tworzy jedne z najnowocześniejszych maszyn do użytku w profesjonalnych piekarniach i cukierniach. Przedsiębiorstwo posiada nowocześnie wyposażony zakład produkcyjny, w którym produkowane są nowoczesne urządzenia do wypieku ciasteczek wielu rodzajów.

Zapytaj o produkt

infolinia : +48 17 226 11 16
- opis maszyny

Początki marki Hasborg sięgają 1997 roku. Dziś firma tworzy jedne z najnowocześniejszych maszyn do użytku w profesjonalnych piekarniach i cukierniach. Przedsiębiorstwo posiada nowocześnie wyposażony zakład produkcyjny, w którym produkowane są nowoczesne urządzenia do wypieku ciasteczek wielu rodzajów. Firmę tworzy zespół doskonale wykwalifikowanych specjalistów, którzy czuwają nad tym, by urządzenia piekarnicze spełniały wszystkie wymagane normy jakości i bezpieczeństwa.

Jednym z urządzeń, które powinno znaleźć się w profesjonalnej cukierni jest nowoczesny Sprinkler. Urządzenie służy do nakładania metodą natryskową wody, emulsji jajecznej, likieru czy innego rodzaju cieczy wprost na produkty cukiernicze bez zjawiska powstawania mgły wodnej. Konstrukcja Sprinklera składa się z transportera wyposażonego z dwóch lub większej ilości dysków obrotowych. Wysoka prędkość wirowania dysków sprawia, że wybrana ciecz jest aplikowana na ciasto bardzo w niewielkiej ilości.

Hasborg od wielu lat tworzy wysokiej klasy maszyny do użytku piekarniczego i cukierniczego. Przedsiębiorstwo zyskało uznanie dzięki produkcji wielofunkcyjnych i niezawodnych maszyn, które idealnie sprawdzą się zarówno w małej, jak i profesjonalnej hali produkcyjnej.